Oy Holo Solutions Ltd. myy Expert Choice ohjelmistoja ja niihin lisäosina liitettävissä olevia laitteistoja. 
 

Expert Choice ohjelmistot

 • on suunniteltu auttamaan organisaatioita tärkeiden päätösten monimutkaisuuden käsittelyssä.
 • käyttävät hyväksi osoitettua lähestymistapaa edistämään tehokasta yhteistyötä ja yhdistämään intuitioita, asiantuntemusta ja kvantitatiivista tietoa.

Expert Choice avustaa päätöksentekomallin rakentamisessa ja johdattaa parivertailujen kautta määrittämään päätökseen vaikuttavien tekijöiden keskinäiset suhteelliset tärkeydet. Expert Choice avustaa myös ratkaisuvaihtoehtojen hyvyyden arvioinnissa kunkin alimman tason tekijän suhteen. 

Johtopäätöksen tekemiseksi ohjelmisto yhdistää suoritetut arvioinnit  ja laskee jokaiselle ratkaisuvaihtoehdolle sen suhteellista hyvyyttä kuvaavan prioriteettiarvon. Lisäksi Expert Choice mahdollistaa joukon erilaisia herkkyysanalyyseja, joilla voi tarkastella arvosteluperusteiden painoarvojen muuttamisen vaikutusta lopputulokseen. 

Jos olet vaikean päätöksentekoprosessin valmistelija ja sinulla on tarve saada prosessi läpinäkyväksi ja tuloksena syntyvä johtopäätös kritiikinkestäväksi, niin Expert Choice saattaa olla työkalu tarpeisiisi. Esimerkkejä mahdollisista sovelluskohteista näet täältä.

Expert Choice prosessin pääperiaatteet

Alla periaatteellinen kuvasarja Expert Choice-prosessista. Kuvasarja kestää noin 2 minuuttia ja alkaa loppuun päästyään alusta. Pelkistettynä prosessi etenee siis seuraavasti:


Expert Choice -ohjelmistoina on tilattavissa
 

 

Comparion Core
 

 

 • Web-pohjainen päätöksentekoon osallistuvien henkilöiden yhteistyöhön kehitetty sovellus, jonka erityispiirteenä on intuitiivisen työvirran käyttöliittymä, jonka tarkoituksena on mahdollistaa nopeammat päätöksenteot laajemmalla osallistujajoukolla.
 • sallii työryhmien määrittää päätöksenteon kriteerit ja tunnistaa potentiaaliset ratkaisut. Sovellus jäljittää kaikki osallistujien arvioinnit, datan ja syötetyt kommentit mahdollistaen sen, että työryhmä voi keskittyä päämääriin, analyyseihin ja tuloksiin. 
   

Comparion Core™ on helppokäyttöinen sovellus, joka yhdistää työryhmän jäsenten erikoisasiantuntemuksen ja sisäiset näkemykset tutkimuksista saatuun kvantitatiiviseen tietoon. Comparion Core tuottaa syvällisiä analyysejä ja laittaa tärkeysjärjestykseen tekijöitä, jotka ovat tärkeitä organisaatiolle. Lopputuloksena työryhmät voivat saavuttaa yksimielisyyden tehokkaasti ja analysoida enemmän vaihtoehtoja ja lopulta tuntea olonsa luottavaisemmaksi siirryttäessä päätöksenteosta toimeenpanoon.

Nopeampi päätöksenteko laajemmilla syöttötiedoilla ja osanottajien yksimielisyys kuuluvat niihin lukuisiin etuihin, joita projektien vetäjät ovat kokeneet käyttäessään Comparion Core ohjelmistoa.

 


EC 11.5
 

 

 • Windows työpöytäsovellus, joka on erittäin monipuolinen ja joustava analyyttisen  päätöksentekoprosessin toteuttamiseen.
 • EC-11.5 ohjelmistoon integroitavina lisäosina on saatavissa lisäohjelmistot 
  Comparion for EC 11.5 ja
  Resource Aligner.

Voit halutessasi  tilata Oy Holo Solutions Ltd. yritykseltä EC 11.5 ohjelman demonstraatioesittelyn, joka pidetään tilaajan haluamassa paikassa. Alle 100 km:n etäisyydellä Lahdesta tuote-esittely on maksuton. Kauempana pidetyistä esittelyistä peritään matkakulukorvauksena 0,45 €/km.

Lisätietoja Resource Aligner optimointiohjelmasta.

 

Web-design Oy Holo Solutions Ltd.  Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustoa päivitetty viimeksi 14.3.2022
Palaute web-masterille tästä.